Lahden sairaankuljetus

Ambulanssia tarvitaan avuksi muulloinkin, kuin hätätilanteessa. Ihmiset tarvitsevat ammattitaitoista ja ystävällistä kuljetuspalvelua, joka edellyttää terveydenhuollon osaamista ja tehtävään sopivaa kuljetuskalustoa. Kun apua tarvitaan, sen on tultava paikalle täsmällisesti, palvelun on oltava ihmisläheistä, ystävällistä, jonka lisäksi kaiken on ehdottoman tärkeää sujua ammattitaitoisesti ja turvallisesti.

Kohderyhmänä palvelulle ovat palvelu- ja hoivakodit, yksityiset kansalaiset sekä muut terveydenhuollon toimipisteet, jotka tarvitsevat kiireettömän ambulanssin hoitolaitoksiin. Kiireetön sairaankuljetus voi auttaa asiakasta myös muissa tehtävissä ja toimissa, jotka eivät kuulu kiireellisen ensihoitopalvelun velvoitteisiin. Meillä on suorakorvaussopimus Kelan kanssa ja laskutamme kuljetuksesta suoraan Kelaa. Asiakkaan omavastuuosuus on sama kuin kelataksilla kuljettaessa (25€) ja se kerryttää samaa vuosiomavastuutakattoa Kelaan. Omavastuulasku tulee asiakkaalle myöhemmin postissa, joten rahaa kuljetuksen aikana ei tarvita.

Kela korvaa sairaankuljetuksen, kun kuljetusmuoto on tarpeellinen, kyseessä on sairauden hoidon vuoksi tehty matka ja kuulut Kelan korvattavuuden piiriin Suomessa asuvana (Kelan sivuilla lisätietoa heidän kriteereistään).

Voit pyytää tarjousta myös Kelan korvausten ulkopuolelle jäävistä siirroista, joita ovat esimerkiksi kyläilyt tuttavan/omaisen luona, asiointimatkat ja tilapäiset muutot (voimme muuttaa vain asiakkaan, emme irtaimistoa). Mikäli olet epävarma, sopiiko sairaankuljetus sinulle tai omaisellesi, soita rohkeasti ja kysy.

yritys kuva

Tapahtumien ensihoitojärjestelyt

Tarjoamme yksityisenä palveluntuottajana laadukkaita ja kokonaisvaltaisia ensihoidollisia palveluja kaikkiin tapahtumiin ympäri Suomen.


Henkilökuntamme koostuu pääosin kiirellisessä ensihoidossa työskentelevistä ammattilaisista. Koulutuksen ja kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla takaamme aina ensiluokkaisen laadukkaat palvelut. Tapahtumissa on mahdollista hoitaa niin pienet, kuin vähän suuremmatkin haaverit ilman ongelmia. Hoito suoritetaan aina sitä varten pystytetyssä ja varustellussa tilassa. Tapahtuma-alueen ollessa erityisen laaja, käytetään mm. ambulanssejamme hoitotiloina. Suoritamme aina ensiavun ja aloitamme ensihoidon ennen mahdolliseen jatkohoitoon siirtymistä tilanteen vaatimalla tavalla ja parhaalla osaamisella.

kuljetuskalusto kuva

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: PMP@PMPRESCUE.FI

Y-tunnus: 2630951-6

Tarjouspyynnöt / Asiakaspalautteet
Tarjouspyynnöt ja palautteet voit jättää helposti verkkosivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Haluamme palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen.

Kysy lisätietoja!

045 237 8634

Tarjouspyyntö- / Yhteydenottolomake

Askarruttaako ensihoidon järjestäminen tapahtumaasi? Kerro palveluntarpeestasi ja me huolehdimme loput!

Olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian!

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Aihe:
Viesti:

Kaikki kentät ovat pakollisia

Palaute toimitettu!